Η υπηρεσία Paramount+ έρχεται στη Cosmote TV. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα typologies από τον επόμενο κιόλας μήνα το logo της θα εμφανίζεται στο μενού της Cosmote TV. περιλαμβάνοντας όλα τα προγράμματα που μεταδίδονται ήδη από τον συνδρομητικό φορέα. Η Cosmote TV ήταν η πρώτη που έκανε τη συμφωνία αυτή στη χώρα μας.

Στη Γερμανία, η Deutsche Telekom θα ενσωματώσει τη streaming αυτή υπηρεσία και στην εκεί πλατφόρμα, τη MagentaTV από τον ερχόμενο Απρίλιο, με ταινίες, σειρές από το Holywood όπως το franchise «Star Trek», η σειρά «Yellowstone» του Taylor Sheridan, όλα τα επεισόδια της παιδικής σειράς «Paw Patrol» και οι ταινίες «Mission: Impossible» με τον Tom Cruise.

Ο μεγαλύτερος εκβιασμός του Gmail: Πρόσβαση στα emails σου για δωρεάν χρήση

Στη Γερμανία, οι πελάτες του MagentaTV θα μπορούν να εγγραφούν στο Paramount+ τόσο με την επιλογή μηνιαίας συνδρομής όσο και με δωδεκάμηνη συνδρομή. Οι πελάτες που επιλέγουν σύμβαση διάρκειας 12 μηνών θα λάβουν τους πρώτους τρεις μήνες δωρεάν. Η βασική μηνιαία τιμή και για τα δύο μοντέλα είναι 7,99 ευρώ.

«Η COSMOTE TV είναι ένας οικείος προορισμός για τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές της Paramount εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη σχέση μας με έναν τόσο πολύτιμο συνεργάτη, με τον οποίο συστήνουμε μαζί το εμπορικό σήμα Paramount+ στην ελληνική αγορά. Μέσα από τη σύνδεση των συνδρομητών με ακόμα περισσότερο από το παγκόσμιας κλάσης περιεχόμενό μας και την αξιοποίηση της παγκοσμίου φήμης επωνυμίας της μάρκας Paramount, ενισχύεται περαιτέρω η αξία της streaming υπηρεσία της COSMOTE TV», σχολίασε σχετικά ο Dan Cohen, Chief Content Licensing Officer, Paramount Global και Πρόεδρος, Republic Pictures.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που χάρη στη μακροχρόνια σχέση μας με την Paramount, ενισχύουμε την streaming υπηρεσία μας με το περιεχόμενο του Paramount+. Έτσι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, της Νο1 streaming υπηρεσίας στην Ελλάδα, θα μπορούν απολαμβάνουν ακόμα καλύτερο περιεχόμενο, βρίσκοντάς το εύκολα χάρη στο φιλικό περιβάλλον χρήσης της. Η σχέση μας με την Paramount αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και κορυφαία εμπειρία θέασης στους συνδρομητές μας», δήλωσε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director COSMOTE TV.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.