Η Microsoft από το πουθενά μετέτρεψε το μεγαλύτερο update των Windows 10 σε ένα νέο λειτουργικό με ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware το οποίο δεν είναι άλλο από τα Windows 11. Το βασικό ίσως χαρακτηριστικό του νέου OS είναι ότι έχει ανανεωμένο περιβάλλον και πολλές αλλαγές στα μενού.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, σημαντικές, και ζωτικής σημασίας αλλαγές, είναι η προσθήκη καρτελών στην Εξερεύνηση αρχείων. Αυτό το χαρακτηριστικό μειώνει τη μνήμη που χρησιμοποιεί η εφαρμογή και κάνει την πλοήγηση πολύ πιο γρήγορη ενισχύοντας την παραγωγικότητα.

Όπως και άλλα χαρακτηριστικά, οι καρτέλες δεν έκανα το ντεμπούτο τους με το λανσάρισμα των Windows 11, αλλά φαίνεται ότι η Microsoft τα κατάφερε και έχει έτοιμες τις καρτέλες για την Εξερεύνηση αρχείων και θα τη διαθέσει σύντομα – ίσως, στους χρήστες. Προς το παρόν είναι διαθέσιμη στο Dev channel του Windows Insider Program.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.