Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την αναβάθμιση των υπολογιστών στα Windows 11 είναι η απουσία TPM 2.0 και σε πολλές περιπτώσεις ασυμβατότητα με τον επεξεργαστή. Έχει βρεθεί ήδη μέθοδος παράκαμψης των απαιτήσεων, αλλά τώρα έχουμε μία λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία.

Πολύ απλά, πλέον μπορεί να κατεβάσεις το Rufus – έκδοση 3.18 ή νεότερη, και να δημιουργήσεις ένα bootable μέσο εγκατάστασης των Windows 11 το οποίο κάνει bypass την απαίτηση για TPM 2.0. Κάτω έτσι δεν χρειάζεται να πειράξεις εσύ ο ίδιος το μητρώο των Windows.

Η διαδικασία απλή, κατεβάζεις από το Github την 3.18 beta του Rufus, κατεβάζεις το ISO των Windows 11, συνδέεις στον υπολογιστή ένα USB στικάκι, διαλέγεις την επιλογή για εξαίρεση του TPM 2.0 και του Secure Boot, δημιουργείς το bootable μέσο εγκατάστασης, και περνάς Win11 σε οποιοδήποτε PC χωρίς περιορισμούς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.