Το Netflix κυκλοφορεί μια νέα έκδοση της εφαρμογής του σε όλες τις πλατφόρμες που διορθώνει μια ενοχλητική ιδιορρυθμία της υπηρεσίας. Όπως ανακοινώθηκε σε πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, μπορούμε επιτέλους να τακτοποιούμε τη λίστα “Συνεχίστε να βλέπετε” και να αφαιρούμε τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές, και ταινίες, που μπορεί να ξεκινήσαμε, αλλά δεν έχουμε σκοπό να ολοκληρώσουμε.

Αυτή η αλλαγή εφαρμόζεται τώρα σε όλες τις εφαρμογές του Netflix και πλέον μία σειρά ή ταινία από τη λίστα “Συνεχίστε να βλέπετε” κάνοντας κλικ στον τίτλο και πατώντας το κουμπί “Κατάργηση από την ενότητα Συνεχίστε να βλέπετε”. Πολύ χρήσιμο, αφού πλέον θα έχουμε σε τάξη αυτή τη λίστα. Για παράδειγμα στο δικό μου account έχει κολλήσει το Brooklyn Nine-Nine το οποίο έχω δει ολόκληρο, αλλά η πλατφόρμα επιμένει να το κρατάει εκεί, το αφαίρεσα και ησύχασα.

Το Netflix σημειώνει ότι μπορούμε να αναιρέσουμε την αφαίρεση κάνοντας κλικ στην επιλογή πίσω βέλους που εμφανίζεται αφού κάνουμε κλικ στην επιλογή αφαίρεσης. Αυτή είναι μια μικρή αλλαγή που ήταν προηγουμένως διαθέσιμη σε επιλεγμένες πλατφόρμες, αλλά η εταιρεία τη διανέμει πλέον ευρέως και πλήρως σε όλους τους χρήστες. Το πότε θα φανεί στο δικό σου account εξαρτάται από την εταιρεία και κυρίως την περιοχή με την οποία συνδέεται ο λογαριασμός σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.