Πολύ πιο εύκολη θα γίνει, όπως όλα δείχνουν η εγκατάσταση των Windows 10. Η έκδοση των Windows 10 που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες και διαθέτει το νέο Start Menu Design, έχει και ένα άλλο feature έκπληξη. Ένα cloud download feature για την επανεγκατάσταση των Windows. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό, το οποίο παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Internet Recovery feature σε ένα Mac. Όταν προσπαθείτε να κάνετε boot σε ένα Mac χωρίς OS, θα συνδεθεί στο internet για να κατεβάσει το macOS και να προβεί στην εγκατάσταση.

Με το νέο χαρακτηριστικό, που η Microsoft ετοιμάζει, όταν προσπαθείτε να προβείτε στην επανεγκατάσταση των Windows, θα μπορείτε να επιλέξετε το Cloud Download, για να κατεβάσεις την τελευταία και πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση στο Windows 10 PC σου, ή το Reset Locally για την επανεγκατάσταση του ήδη υπάρχοντος λειτουργικού συστήματος στη συσκευή.

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα καταφθάσει στα Windows 10, ελπίζουμε να ακούσουμε περισσότερα με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού. Προς το παρόν, η τελευταία και πιο πρόσφατη διαθέσιμη είναι η Windows 1903 και εδώ μπορείς να διαβάσεις το review της. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. E Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΡΕ MICROSOFT!!!
    ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΩΝ 10, ΜΕ 2 ΡΥΘΜΙΣΟΥΛΕΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ APPLE…. ΤΑ APPLE ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ OFFICE COMPUTERS ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΦΥΓΕ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ MACBOOK ΚΑΙ APPLE PRO

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.