Με το λειτουργικό σύστημα των Windows 10 να έχει κλείσει ήδη τα 4 χρόνια ζωής του περίπου, οι ημέρες που περιμέναμε μια μεγάλη αναβάθμιση με ριζικότατες αλλαγές έχει πλέον παρέλθει. Αν περιμένεις να δεις ριζικές αλλαγές στο design και γενικώς νέες ιδέες, μάλλον θα απογοητευθείς.

Αντίθετα, στη συγκεκριμένη ενημέρωση για τα Windows 10, της πάει καλύτερα ο τίτλος των μικρών αλλαγών που κάνουν την διαφορά και εν τέλει απογειώνουν το λειτουργικό και τη χρηστικότητά του. Η ενημέρωση είναι γρήγορη και οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο οπτικό κομμάτι, αν και υπάρχουν ορισμένες προσθήκες που ξεχωρίζουν.

Αρχικά να επισημάνουμε, ότι η επίσημη ονομασία της είναι Windows May Update 2019 ή Windows 1903. Θα ξεκινήσουμε το συγκεκριμένο review υπενθυμίζοντας για όσους δεν έχουν διαβάσει το προηγούμενο άρθρο, ότι τα Windows πλέον καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ότι στο παρελθόν.

Στη πράξη, θέλουν να σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, προκειμένου οι επόμενες αναβαθμίσεις των Windows να εγκαθίστανται πιο γρήγορα, δεσμεύοντας 7GB χώρο από τον δίσκο σου, επιπροσθέτως του λειτουργικό. Δεν είναι και so big deal όπως λένε και οι Αμερικανοί συνάδελφοί μου, αλλά θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να το γνωρίζει, ιδίως όσοι βρίσκονται σε δίσκο με λίγο χώρο αποθήκευσης. Μπορείς βέβαια, να το απενεργοποιήσεις, αν και δεν το συστήνουμε.Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να το κάνεις, μπορείς να διαβάσεις το προηγούμενο άρθρο που είχαμε γράψει για το σκοπό αυτό κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο. Έτσι λοιπόν μετά τα εισαγωγικά, ας εμβαθύνουμε στη νέα ενημέρωση των Windows, την Windows 10 May 2019 update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την δουλεύω εδώ και δύο μήνες μια χαρά είναι και δυνατά απλά πλέων οι δυνατότητες του SSD μαζί με το λειτουργικό 1903 απογειώνουν το μηχάνημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.