Τα leaks για τα κορυφαία flagships της αγοράς κυκλοφορούν όλο και πιο νωρίς, όσο παιρνούν τα χρόνια. Οπότε, ξεκινήσαμε να μαθαίνουμε για τα Samsung Galaxy S24 series πριν καν ανακοινωθούν τα Galaxy S23 series. Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της παρουσίασης τους, που θα είναι έναν μήνα νωρίτερα από το συνηθησμένο, τα leaks πληθαίνουν.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker Ice Universe τα Galaxy S24 θα προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη μέγιστη φωτεινότητα από τους προκατόχους τους. Τα Galaxy S23 φτάνουν τα 1.750nits, ενώ ήδη κυκλοφορούν στην αγορά τηλέφωνα που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα 2.000nits, ακόμα και smartwatches έχουμε δει που φτάνουν τα 2.000nits.

Αυτό θα αλλάξει με τα Samsung Galaxy S24 series, καθώς η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα προσφέρει σε όλη τη σειρά τη δυνατότητα να φτάνουν τη μέγιστη φωτεινότητα των 2.500nits. Όσο για την αυτονομία και πόσο αυτή θα επηρεαστεί από αυτήν την αλλαγή, καθόλου. Πρώτον, σε τέτοια επίπεδα τρέχεις για λίγη ώρα και δεύτερον η εταιρεία θα αυξήσει τη χωρητικότητα των μπαταριών.

Το απλό μοντέλο θα πάει από τα 3.900mAh στα 4.000mAh και το plus από τα 4.700mAh στα 4.900mAh. Ωστόσο, το Galaxy S24 Ultra θα διατηρήσει την 5.000mAh μπαταρία του προκατόχου του. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, η ταχύτητες φόρτισης παραμένουν οι ίδιες, δηλαδή, 25W για το απλό και 45W για το plus και Ultra. Επιπλέον, ο leaker αναφέρθηκε και στις διαστάσεις των συσκευών.

Σύμφωνα με την αναφορά, το Samsung Galaxy S24 θα είναι στα 147 x 70.6 x 7.6 χιλιοστά με βάρος 168 γραμμάρια, δηλαδή, πιο πλατύ και κοντό από τον προκάτοχο του, αλλά με το ίδιο βάρος. Το plus θα είναι στα 158.5 x 75.9 x 7.7 χιλιοστά με βάρος 195 γραμμάρια, δηλαδή, πιο πλατύ, κοντό και παχύ από τον προκάτοχο του, αλλά λίγο πιο ελαφρύ.

Όσον αφορά το Galaxy S24 Ultra, αυτό θα είναι στα 162.3 x 79 x 8.6 χιλιοστά με βάρος 233 γραμμάρια, δηλαδή, πιο στενό και ψηλό από τον προκάτοχο του, αλλά πιο στενό και λίγο πιο ελαφρύ. Το leak συμπληρώνουν οι διαστάσεις και οι αναλύσεις των οθονών. Στο απλό και το plus έχουν αύξηση 0.1 ίντσα, ενώ το Ultra μένει στα ίδια. Η ανάλυση του απλού και του Ultra μένουν αμετάβλητες, ενώ το plus ανεβαίνει σε WQHD+ από FHD+.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.