Τον Ιανουάριο τέθηκε σε εφαρμογή η πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να συγκρίνεις τις τιμές όλων των παρόχων, είτε σταθερά, είτε κυμαινόμενα. Είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο μόλις τον Ιανουάριο τέθηκε σε εφαρμογή. Υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογες προσπάθειες από άτομο διπλανού site (insomnia) ωστόσο το Ελληνικό κράτος αποκτά πλέον και επίσημα το δικό του εργαλείο σύγκρισης.

Η ιστοσελίδα διαθέτει φίλτρα μέσω των οποίων μπορείς να επιλέξεις τον πάροχο, το είδος του τιμολογίου και το μήνα και να δεις την αντίστοιχη τιμή ανά Μεγαβατόρα, δηλαδή ανά 1000 kwh.

Αυτή τη στιγμή το πιο φθηνό σταθερό εμφανίζεται της Ζενίθ με πάγιο 7 το μήνα και τιμή 129 ευρώ ανά MWh. Ονομάζεται Power Home Direct και ανήκει στο μπλε τιμολόγιο που είναι και το σταθερό. Η ιστοσελίδα μπορείς να την βρεις στο invoices.rae.gr και φυσικά αφορά οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια.

Samsung: Το εργαλείο μεταφοράς eSIM λειτουργεί πλεόν με οποιοδήποτε Android smartphone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο οικιακο μπλε όμως δεν αναφέρει της nrg & του φυσικού αερίου και στο οικιακο κιτρινο της nrg το on time 4u

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.