Η λειτουργία της eSIM είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των σύγχρονων smartphones καθώς σου επιτρέπει να αλλάζεις παρόχους χωρίς την ανάγκη μιας φυσικής κάρτας. Ωστόσο η μεταφορά μιας eSIM από μια συσκευή σε μια άλλη πολλές φορές αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει να ακολουθήσεις πλήθος οδηγιών και αυτές οι οδηγίες διαφέρουν από δίκτυο σε δίκτυο.

esim

Για να λύσει το εν λόγω πρόβλημα, η Google λανσάρισε ένα eSIM εργαλείο μεταφοράς στην έκθεση MWC 2023, ενώ και η Samsung το ενσωμάτωσε στο One Ui 5.1. Ωστόσο, το eSIM Transfer Tool λειτούργησε μόνο σε Galaxy συσκευές. Ο περιορισμός αυτός πλέον έχει αφαιρεθεί.

Βρέθηκε τρόπος για να σταματήσει το 75% των καρκίνων. Η απάντηση βρίσκεται σε μια πρωτεΐνη!

Αποδεικνύεται ότι η Samsung κάνει το eSIM Tranfer Tool συμβατό με άλλα Android smartphones. Το χαρακτηριστικό είχε φθάσει με το One UΙ 6.1 και οι πρώτες συσκευές που έτρεχαν τη νέα έκδοση του One UI ήταν τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra. Ο Mishaal Rahman παλιός συντάκτης του XDA Developers μπόρεσε να μεταφέρει το eSIM προφίλ του από το Pixel 8 Pro στο S24 Ultra. Το χαρακτηριστικό χρησιμοποιεί ένα QR code που με το σκανάρισμά του μεταφέρεται η eSIM από το ένα Android smartphone στο άλλο.

Προς το παρόν λειτουργεί μόνο στην Αμερική, ωστόσο θα καταφθάσει πολύ σύντομα και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.