Επιτέλους σε λειτουργία μπαίνει το εμβληματικό έργο για ελεύθερο Wi-Fi στους σταθμούς του μετρό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη Ιουλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του πρώτου σταθμού με Wi-Fi.

Το μόνο πραγματικά απεριόριστο πρόγραμμα της Vodafone για να μην την πατήσεις

Στα τέλη του μήνα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, θα εγκαινιάσει τον πρώτο σταθμό του μετρό που θα έχει Wi-Fi ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και το πλάνο των επόμενων κινήσεων. Και από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα αρχίσουν ακόμα περισσότεροι σταθμοί να αποκτούν free Wi-Fi.

Η αρχή θα γίνει με την εγκατάσταση δημόσια προσβάσιμου WiFi σε χώρους σταθμών του Μετρό, με την ένταξη της ΣΤΑ.ΣΥ στο έργο  «WiFi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο».

Με τον τρόπο αυτό, οι επιβάτες του Μετρό θα μπορούν κατά την παραμονή τους στους σταθμούς να έχουν δωρεάν ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Το έργο όπως είχε αρχικά προκηρυχθεί  αφορούσε στην προμήθεια, εγκατάσταση, παραμετροποίηση, σύνδεση και θέση σε λειτουργία σημείων ασύρματης πρόσβασης – WiFi (Hotspots) στο Διαδίκτυο σε διάφορες περιοχές πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος με διασπορά σε ολόκληρη την χώρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελλάδα 3.0… Αυτά που στην Ευρώπη έχουν πάνω από 10 χρόνια, εδώ τα διαφημίζουν λες και πήγαν στον Άρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.