Μετά από πλήθος καθυστερήσεων και αιτημάτων που κατατέθηκαν, η πρόταση του ΟΤΕ για εκπτώσεις στις τιμές χονδρικής FTTH ως και 28% πήρε επιτέλους το πράσινο φως από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομειών.

Κουπόνια ως 35 ευρώ με κάθε αγορά από skroutz

Η πρόταση που είχε γίνει από τον ΟΤΕ είχε συναντήσει τις αντιρρήσεις της ΕΕ, καθώς υπήρχε ο όρος για ποινή σε περίπτωση που κάποιος πάροχος, όπως η Nova, η Vodafone, η ΔΕΗ και η Inalan δεν έπιαναν το στόχο των συνδρομητών. Έτσι ήρθε νέα βελτιωμένη πρόταση χωρίς τον συγκεκριμένο όρο της ποινής. Μένει πλέον και τυπικά, να δοθεί το πράσινο φως για να ισχύουν οι εκπτώσεις όγκου.

Cosmote – εμπρός πίσω: Αλλάζει το Cosmote One, καταργεί συνολικά τα προγράμματα Cosmote Gigamax Family

Η πρόταση του ΟΤΕ που αναμένεται να υιοθετήσει η ΕΕΤΤ είναι για αμοιβαίες εκπτώσεις όγκου στις τιμές χονδρικής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι έως και 28% προκειμένου να προχωρήσουν γρηγορότερα οι επενδύσεις σε FTTH.

Αυτό είναι το Starlink Mini, το πιο φθηνό Starlink για όλους

Η κοινοποίηση της ΕΕΤΤ είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.