Η Apple εισήγαγε τις λεγόμενες οθόνες ProMotion με ρυθμό ανανέωσης 120Hz πριν από μερικές γενιές, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα premium πάνελ να γίνονται διαθέσιμα στα πιο προσιτά iPhone. Αυτό αποτελεί λόγο παραπόνων από τους ιδιοκτήτες των smartphone του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με νέα έκθεση της αλυσίδας εφοδιασμού, η Apple σχεδιάζει να φέρει τα premium LTPO OLED πάνελ της στα φθηνότερα iPhones το 2025, πράγμα που σημαίνει ότι τα iPhone 17 και 17 Plus θα είναι τα πρώτα προσιτά iPhone που θα πάρουν αυτές τις οθόνες.

Δεδομένου ότι το πάνελ LTPO επιτρέπει τον λεπτομερή έλεγχο του ρυθμού ανανέωσης, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ProMotion και την πτώση στο 1Hz, η Apple θα προσθέσει επιτέλους μια Always-on display στα φθηνότερα μοντέλα της βασικής σειράς της.

Σύμφωνα με την πηγή της βιομηχανίας, όλα εξαρτώνται από την BOE. Η εταιρεία έστειλε τα δείγματά της στην Apple πέρυσι και ακόμη και αν η Apple τα εγκρίνει σύντομα, ο Κινέζος κατασκευαστής πάνελ δεν θα είναι σε θέση να αυξήσει την παραγωγή για την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16.

Επιπλέον, διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι η BOE έχει προβλήματα να ανταποκριθεί στα αυστηρά πρότυπα της Apple, οπότε η σειρά iPhone 17 φαίνεται να είναι ένας ρεαλιστικός στόχος για την εταιρεία, ώστε να μπορέσει να φτιάξει κατάλληλα πάνελ για πιο οικονομικά iPhone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.