Το Xiaomi Mi 10 Ultra ήταν το πρώτο τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 120W, αλλά το Mi 11 Ultra κυκλοφόρησε με 67W. Το νεότερο Xiaomi 12 Ultra θα επιστρέψει στα 120W, σύμφωνα με τον γνωστό leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το σύστημα μπαταρίας του smartphone.

Ο leaker αναφέρει ότι το 12 Ultra θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4.860mah που θα υποστηρίζει 120W γρήγορη ενσύρματη και 50W γρήγορης ασύρματη φόρτιση. Αυτή είναι μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή που διαθέτει το 12 pro – κατά 260 mAh, αλλά οι δυνατότητες φόρτισης παραμένουν οι ίδιες.

Επίσης, ο leaker ανέφερε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη του Xiaomi 12 Ultra που φαίνεται ότι θα έχει AMOLED panel από τη Samsung με 1440p ανάλυση και υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Σε επίπεδο κάμερας ξέρουμε ότι το 12 Ultra θα χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό κάμερας με το 11 Ultra, αν και με την επωνυμία Leica και νέο σχεδιασμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.