Η Xiaomi έχει παρουσιάσει ήδη τα πρώτα μοντέλα της σειράς 12, αλλά το smartphone που όλοι περιμένουν είναι το Xiaomi 12 Ultra με το περίεργο module και τους πάρα πολλούς αισθητήρες.

Έχουμε ήδη δει θήκες, renders, concept renders, και άλλα. Αυτή τη φορά, μία σελίδα με το όνομα TenTechReview σε συνεργασία με έναν ιδιαίτερα γνωστό leaker, που έχει αποκαλύψει πολλά ομοιώματα συσκευών, κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες για το 12 Ultra.

Xiaomi 12 Ultra Dummy

Το υλικό δείχνει ότι το module του Xiaomi 12 Ultra δεν είναι απλά τεράστιο, αφού πιάνει πάνω από το 1/3 της πλάτης, αλλά είναι και εξαιρετικά ογκώδες. Για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς, φαίνεται λες και το module έχει περίπου το μισό πάχος από το σώμα του τηλεφώνου.

Συνήθως, τα ομοιώματα χρησιμοποιούνται για τον σχεδιασμό και την παραγωγή θηκών και δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες, αλλά πάντα έχουν το μέγεθος της συσκευής. Άρα, το module του 12 Ultra θα είναι όντως τόσο ογκώδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.