Με την κυκλοφορία του Galaxy Watch 5 Pro η Samsung απογοήτευσε μερίδιο των καταναλωτών της, οι οποίοι “λατρεύουν” το φυσικό περιστρεφόμενο bezel στα smartwatch της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, καθώς το αντικατέστησε από ένα ψηφιακό touch bezel. Αυτό όμως θα μπορούσε να αλλάξει με την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Watch 6 και 6 Pro.

Σύμφωνα με πηγή, υπάρχει πιθανότητα με τα Galaxy Watch 6 η εταιρεία να επαναφέρει το φυσικό περιστρεφόμενο bezel. Δυστυχώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα είναι διαθέσιμο στα απλά και πιο οικονομικά μοντέλα, αλλά θα αποτελεί αποκλειστικό στοιχείο του Galaxy Watch 6 Pro.

Το φυσικό περιστρεφόμενο bezel κάνει ακριβώς ότι και το ψηφιακό touch bezel, δηλαδή επιτρέπει την πλοήγηση στο περιεχόμενο του smartwatch, ωστόσο προσφέρει διαφορετική αίσθηση και πιο premium εμπειρία. Οπότε, θα είναι μία ευπρόσδεκτη αλλαγή στο Samsung Galaxy Watch 6 Pro που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη, εν αντιθέσει με το Watch 5 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.