Ένας απίστευτα προηγμένος τεχνολογικά πολιτισμός κρύβεται εδώ στη Γη και μάλλον μέσα της και βγαίνει στην επιφάνεια με τη μορφή UFOs. Σε μια νέα έρευνα η οποία σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά στην επιστημονική κοινότητα, μια ομάδα ερευνητών από το Harvard and Montana Technological University αναφέρει ότι οι θεάσεις UFOs, αποτελούν ενέργειες ενός άκρως εξελιγμένου τεχνολογικά πολιτισμού που κρύβεται σε stealth κατάσταση εδώ στη Γη, στο Φεγγάρι και περπατάν μάλιστα ανάμεσά μας.

Άνθρωποι 3 μέρες στο διάστημα! Τα αποτελέσματα τρομάζουν!

Το ενδιαφέρον για τις ανεξήγητες θεάσεις ΑΤΙΑ από στρατιωτικό προσωπικό έχει αυξηθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία. Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών της Πολεμικής Αεροπορίας David Grusch κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ είχαν ήδη ανακτήσει εξωγήινα διαστημόπλοια στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανάκτησης ΑΤΙΑ.

Οι επιστήμονες του Harvard δίνουν μια σειρά από εξηγήσεις, η μια πιο περίεργη από την άλλη.

 • Πρώτον έχουμε τα απομεινάρια ενός αρχαίου και εξαιρετικά προηγμένου  πολιτισμού που μας παρατηρεί
 • Δεύτερον, ίσως είδη με μεγαλύτερη νοημοσύνη από εμάς εξελίχθηκαν ανεξάρτητα από εμάς στο παρελθόν, από δεινόσαυρους με απίστευτη νοημοσύνη και πλέον κρύβουν την παρουσία τους από εμάς.
 • Τρίτη πιθανότητα ότι ταξίδεψαν εδώ από άλλον πλανήτη ή χρονική περίοδο
 • Και τέταρτη πιθανότητα, ότι πρόκειται για επίγειους αγγέλους.

Η έρευνα, μεταξύ άλλων επικαλείται τον πρώην εκπρόσωπο της Βουλής των Αντιπροσώπων Mike Gallagher, ο οποίος πρότεινε πέρυσι ότι μια εξήγηση για τις θεάσεις ΑΤΙΑ θα μπορούσε να είναι ένας αρχαίος πολιτισμός που κρύβεται εδώ, για όλο αυτό το διάστημα, και ξαφνικά εμφανίζεται τώρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

21 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αν οι επιστήμονες δίνουν τέτοιες εξηγήσεις, την κάτσαμε τη βάρκα…
  Η πρώτη περίπτωση είναι για γέλια
  Η δεύτερη περίπτωση είναι για πολλά γέλια, αφού ως εξυπνότερα όντα μας άφησαν να κυριαρχήσουμε και μας βλέπουν και γελάνε (και είναι και κάπου στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον για να μην τους πάρουμε χαμπάρι).
  Η τρίτη είναι εντελώς άκυρη όπως και οι προηγούμενες.
  Η τέταρτη είναι η προφανής. Άγγελοι με (γκελούδια=αγκάθια)

  Σύγχρονα ΑΤΙΑ από τα νόημα όντα που γνωρίζουμε και που ενοχλούν (παρενοχλούν) τον κόσμο γύρω μας το αποκλείουμε?

 2. Ψάξε λίγο περισσότερο.
  Ζουν εξωγήινοι με τα σκάφη τους, σε χώρους διαμορφωμένους κάτω από την επιφάνεια της γης, μέσα σε βουνά, κάτω απο τους πάγους και στην αθέατη πλευρά της Σελήνης. Και δεν είναι μόνο ένα είδος. Είναι πολλά είδη. Είναι καταγεγραμμένα σε πολλά βίντεο αλλά και ζωγραφισμένα σε Αρχαίες σπηλιές.’Άρα υπάρχουν από τα Αρχαία χρόνια.Τα βρίσκεις όλα, τώρα πια στο διαδίκτυο.Επίσης δεν αποκλείονται σύγχρονα ΑΤΙΑ

 3. Οι άνθρωποι όχι μόνο Αγγέλους να δουν αλλά και το σύμπαν το ίδιο ν αρχίσει να μιλάει στη γλώσσα τους,πάλι το χρήμα θα κυνηγούν…. Εδώ δεν καταλαβαίνουν τον άνθρωπο τους που μοιράζονται τη ζωή μαζί του θα καταλάβουν κάτι άλλο;;;…. Απλώς γεννιούνται καλοί ή κακοί κι έτσι μένουν σ όλη τη ζωή τους … Δεν αλλάζουν όσα σημάδια κι αν τους στείλει το σύμπαν….ευτυχώς όμως γιατί έτσι ισορροπούν κι οι ενέργειες του σύμπαντος….οξύμωρο μα αληθινό….

 4. Κάποιος, κάπου, κάποτε. Ούτε ονόματα, ούτε υπερσύνδεσμοι για αξιολόγηση ούτε τίποτα.
  Τι να πεις…

 5. Κάποιοι άλλοι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης υποστηρίζουν ότι είναι μποντισατβα που προστατεύουν τις ψυχές των ανθρώπων όταν αυτοί παίρνουν το δρόμο για τους άλλους κόσμους. Δεν μας λέτε τα ονόματα των επιστημόνων του Harvard να τα στείλουμε στους Κινέζους ώστε να συνεννοηθούν οι ειδικοί;

  • Πρόσφατα ανακαλύφθηκε αρχαίος ωκεανός στο εσωτερικό της γης με ο οποίος έχει νερό ίσο με τρεις φορές του υπάρχοντος στην επιφάνεια της γης (αλμυρού, υφάλμυρουύ και γλυκού). Με ανεξερεύνητο το 85% των ωκεανών, πάνω από το 60% των λιμνών, του 95% της επιφάνειας της σελήνης, του 100% του εσωτερικού της σελήνης, του 100% του εσωτερικού της γης, του 98% του εσωτερικού των σπηλαίων, του 90% των πάγων της Ανταρκτικής και της αρκτικής όλα μοιάζουν λίγο ή πολύ αληθινά. Το να θεωρούμε τους εαυτούς μας εξελιγμένους είναι γελοίο, διότι στην κλίμακα του σύμπαντος η Γη μόλις που ξεκίνησε να μπουσουλάει. Πιο πιθανό μου μοιάζει να είμαστε απομεινάρια ή πείραμα ενός πιο εξελιγμένου είδους το οποίο μας παρακολουθεί και επεμβαίνει (μας βολεύει κιόλας) . Άλλωστε οι περισσότερες θεάσεις ΑΤΙΑ συμβαίνουν πλησίον, από ή προς το νερό.

   • Στερεομετρικά δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο. Όσο πλησιάζουμε στο κέντρο μιας σφαίρας (γης) τόσο μειώνεται η επιφάνεια της (η οποία είναι ανάλογη της ακτίνας της σφαίρας).
    Για να υπάρξει 3 φορές μεγαλύτερος ωκεανός από τους υφιστάμενους θα έπρεπε (Γεωμετρικά και για την ακρίβεια στερεομετρικά μιλώντας) να είναι σε μεγαλύτερη ακτίνα άρα πιο ψηλά από τους υφιστάμενους…

 6. Κάτι εκεί ςξω υπαρχει, εδώ στην γη στην πραγματικότητα ντεφακτο ΟΧΙ,,,,,,οι μόνοι που πουλάνε fake news είναι οι u.s.a για της χορήγηση σε $ να δουλέψουμε οι επιστημονικές κοινότητες αυτή είναι οι αλήθεια για να κόψει χρήμα ,,,είναι χρόνος για να βγη οι βρώμα στα ΜΜ,:^
  Ερωτ:υπάρχει άλλος εκτός u.s.a που έχουν ντοκουμέντα απτά στοιχεία για u.f.o?εγώ πιστεύω υπάρχουν άλλα όχι εδώ ούτε στο ηλιακό μας σύστημα σε άλλο ίσως.

 7. Υπάρχουν.
  Σε εγκαταστάσεις κυρίως υποθαλάσσιες..Σε απομακρυσμένες/απομονωμένες περιοχές, όπως ο Βόρειος Παγωμένος Ωκεανός, η Γη του Πυρός & νοτιότερα, το σύνολο της Ανταρκτικής.
  Δεν ανιχνεύονται εύκολα διότι μπορούν να εναλλάσσουν διάσταση αποκρύπτοντας την φυσική τους παρουσία με τεχνολογίες που δεν έχουν εισαχθεί ακόμη στον υπόλοιπο, γνωστό πληθυσμό.
  Η κυριότερη ΕΝΔΕΙΞΗ είναι η διαχρονικες (και από προϊστορικες ακόμη εποχές) “μαρτυρίες” όπως π.χ. ααυμβατοτητες ευρημάτων με την εποχή στην οποία αναφέρονται.
  Αυτό, δ ε ν. είναι απόδειξη, αλλά επαρκέστατες ενδείξεις που δ ε ν. μπορούν να ερμηνευτούν αλλοιως, ούτε ταιριάζουν με την εποχή τους.

 8. Εφοσον βγαίνει ένας υπουργός Αμύνης του Καναδά και μιλάει σε συνέντευξη που προβλήθηκε δημόσια για το θέμα αυτό σίγουρα δεν είναι συνομωσία πλέον ,πλέον η εποχή είναι κατάλληλη να μιλούν όλοι για κάτι τέτοιο έχουμε ξεφύγει από δεκαετίες 80 90 που βλέπαμε μόνο τον ET

  • Συμφωνώ απολύτως μαζί σας..!!! Εγώ προσωπικά ΔΈΝ έχω δεί ακόμη μέχρι τώρα κάποιο ΑΤΊΑ. Όμως, ένας πολύ καλός φίλος μου, καθώς καί η κόρη του,, πρό ολίγων ετών είδαν στήν περιοχήν τής Πεντέλης χαμη λά στόν ορίζοντα, μίαν ολόκληρην συστοιχίαν από 10 μεγάλα καί μικρό τερα φωτεινά αντικείμενα, τά οποία διέσχιζαν πολύ αργά τόν ουρανόν…!!! Ξαφνικά όμως ανέπτυξαν, όλα μαζί, τεράστιαν ταχύτητα καί χάθηκαν εντελώς από τόν ορίζοντα..!!!

  • Μπορεί όμως και η συνομωσία να δουλεύει αντίστροφα. Όπως δούλεψε με τον δήθεν φονικό Covid 19 που έφεραν εν γνώσει της αναλήθειας έναν πλανήτη ολόκληρο.!

 9. Μήπως γνωρίζουμε τι τεχνολογία έχει η XNASA ένα μικρό κομμάτι τεχνολογίας μας παρουσιάζουν κάθε 25-30 χρόνια…

 10. Λιακόπουλε βγες και μίλησε γιατί σιωπας. Εσύ ξέρεις τι συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί ξεσκέπασε τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.