Η κινέζικη εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε τον επεξεργαστή που θα διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της επερχόμενης σειράς smartphone Redmi Note 11. Σε μια ανάρτηση στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, η εταιρεία αποκάλυψε ότι κάποιες από τις συσκευές της σειράς θα διαθέτουν τον Dimensity 920 της MediaTek.

Προηγούμενες αναφορές είχαν υποδείξει ότι η κινέζικη κατασκευάστρια θα λανσάρει το Note 11 Pro με Dimensity 920. Αλλά τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα ότι όντως κάποιο ή κάποια από τα μοντέλα θα έχουν αυτόν τον επεξεργαστή.

Αυτό σημαίνει ότι τα Redmi Note 11 και Note 11 Pro, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουν τον 920, ενώ το Note 11 Pro+ έχει αναφερθεί ότι θα έχει τον Dimensity 1200U SoC. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.