Η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει εδώ και πολύ καιρό την ύπαρξη του 13 Ultra και στέλεχος της πως θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Εντωμεταξύ μάθαμε ότι το ντεμπούτο του high-end smartphone θα είναι παγκόσμιο σε ένα event αφιερωμένο σε αυτή τη συσκευή.

Τελικά, μετά από αμέτρητα leaks, φήμες, και αναφορές, η κινέζικη εταιρεία και στέλεχος της επιβεβαίωσαν την ημερομηνία λανσαρίσματος του 13 Ultra. Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας στο Twitter δημοσίευσε μία αφίσα με το module και το σλόγκαν “A shot above”.

https://twitter.com/Xiaomi/status/1645956437661843456

Από την άλλη, ο Founder και CEO της εταιρείας, Lei Jun, είχε δημοσιεύει μία αφίσα στις 6 Απριλίου με τον κύριο φακό του 13 Ultra και τη φράση “A new era of mobile optical imaging”.

Τώρα, ο Jun δημοσίευσε την ίδια αφίσα με τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας. Πέρα από το σλόγκαν, η αφίσα αποκαλύπτει και την ημερομηνία του Xiaomi 13 Ultra Launch Event. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία και το στέλεχος της, το πολυαναμενόμενο smartphone θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Απριλίου.

https://twitter.com/leijun/status/1645954893482725376

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.