Το Xiaomi 13 Ultra έχει ξεκινήσει να διαρρέει πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Η τελευταίες πληροφορίες όμως είναι πολύ καυτές και έρχονται από πολύ γνωστό leakster, ο οποίος μας δίνει πληροφορίες για την βασική κάμερα της συσκευής.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η συσκευή θα έρθει με αισθητήρα 1 ίντσας, για την βασική κάμερα, ενώ το διάφραγμα θα είναι κυμαινόμενο, όπως είδαμε στο HUAWEI Mate 50 Pro!

Ο υπεύθυνος για τις πληροφορίες είναι ο Digital Chat Station, από την Κίνα, που έχει δώσει πολλές διαρροές στο παρελθόν. Το μεταβαλλόμενο διάφραγμα θα είναι μόνο στην βασική, από τις 4 κάμερες του πίσω μέρους της συσκευής.

Η Xiaomi θα βάλει και μια τέταρτη κάμερα στην πλάτη, που θα έχει περισκοπικό τηλεφακό, ώστε να το διαφοροποιήσει από το «απλό» Xiaomi 13 Pro.

Το μεταβαλλόμενο διάφραγμα όμως είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, ειδικά με ένα τόσο μεγάλο αισθητήρα, ικανό να συλλέγει περισσότερο φως, όταν τραβάμε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία θα βελτιώσει περεταίρω, την ήδη πολύ καλή κάμερα του Xiaomi 13 Pro, κάνοντας το Xiaomi 13 Ultra, ένα από τα απόλυτα φωτογραφικά τηλέφωνα.

Ο αισθητήρας θα είναι και εδώ ο Sony IMX 989, που μας έχει δείξει ήδη τι μπορεί να κάνει σε όλες τις συνθήκες. Μένει στην συσκευή να διαχειριστεί όλη αυτή την πληροφορίες για να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα, όμως με τον Snapdragon 8 Gen 2 και τον ISP του, δε νομίζουμε να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

Η κάμερα, πέρα από τον απόλυτο έλεγχο του βάθους πεδίου, θα μπορεί να ελέγχει και την ποσότητα του φωτός που θα πέφτει στον αισθητήρα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έτσι, το Xiaomi 13 Ultra θα γίνει η δεύτερη συσκευή με αυτή τη δυνατότητα, μετά το HUAWEI Mate 50 Pro, που θα φέρουν τα κινητά ένα βήμα πιο κοντά στις πραγματικές κάμερες κα αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Αυτό είναι το Xiaomi 13 Ultra

Το Xiaomi 13 Ultra θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία τις 18 Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.