Η στιγμή της παρουσίασης και κυκλοφορίας των Samsung Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 πλησιάζει, αν ισχύει η φήμη για τις 10 Αυγούστου, και οι πληροφορίες που έχουμε τόσο καιρό έχουν ξεκινήσει να επιβεβαιώνονται.

Είχαν κυκλοφορήσει αναφορές που έλεγαν ότι το Galaxy Z Fold 4 θα έχει τον υπερχρονισμένο Snapdragon 8+ Gen 1 και τώρα έχουμε τις πρώτες αποδείξεις για τη χρήση του συγκεκριμένου SoC στο επερχόμενο foldable smartphone.

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 εμφανίστηκε στο Geekbench με κωδικό μοντέλου SM-F936U – που πιθανότατα ανήκει στην αμερικάνικη έκδοση, και 12GB μνήμη RAM. Το τηλέφωνο έπιασε 1.351 πόντους στο Single-core και 3.808 στο Multi-core test.

Κατά πάσα πιθανότητα, όπως ισχύει συνήθως, αυτό δεν έχει και τόση σχέση με την απόδοση της συσκευής στον πραγματικό κόσμο. Όπως και να έχει, η Qualcomm ισχυρίζεται ότι o SD8+G1 προσφέρει 10% καλύτερες επιδόσεις στη CPU, 10% ταχύτερη GPU, και 30% καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Θα δείξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.