Ένα νέο leak αναφέρει ότι η Samsung σχεδιάζει να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών σε επίπεδο αποθήκευσης δεδομένων, καθώς θα προσφέρει έκδοση του Galaxy Z Fold 4 με αποθηκευτικό χώρο που δεν έχουμε δει ξανά σε foldable smartphone.

Σύμφωνα με το SamMobile, το επόμενης γενιάς αναδιπλούμενο τηλέφωνο της νοτιοκορεάτικης εταιρείας θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις κλασικές παραλλαγές και σε μία η οποία θα έχει 1TB αποθηκευτικό χώρο – δεν αποκλείεται να δούμε και 16GB μνήμη RAM.

Αν και η ιστοσελίδα δεν αναφέρει τίποτα για την τιμή, μπορούμε να υποθέσουμε που θα ανέβει ο πήχης. Αν σκεφτούμε ότι το Galaxy Z Fold 3 κοστίζει 1.900 ευρώ με 256GB αποθηκευτικό και 2.000 ευρώ με 512GB αποθηκευτικό χώρο, τότε το Samsung Galaxy Z Fold 4 του 1TB θα μπορούσε να κοστίζει 2.100 ευρώ ή παραπάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.