Η Redmi λάνσαρε το Watch 3 Lite ή Youth Edition, μία κατώτερη θεωρητικά έκδοση του Watch 3. Το νέο ρολόι της εταιρείας έχει 1.83 ιντσών AMOLED οθόνη, αισθητά μεγαλύτερη από την 1.75 ιντσών AMOLED του βασικού μοντέλου που έκανε ντεμπούτο τον Μάρτιο.

Κατά τα άλλα, το Watch 3 Lite υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, 24/7 παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα και του καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνο, καταγραφή 100+ αθλητικών δραστηριοτήτων και δεδομένων γυναικείας υγείας, και υποστηρίζει πάνω από 200 τροποποιήσιμα watch faces.

Επιπλέον, το Redmi Watch 3 Lite είναι 5ATM και η μπαταρία του προσφέρει 12 ημέρες αυτονομία με κανονική χρήση ή 8 ημέρες με βαριάς χρήση. Οι προπαραγγελίες για την Κίνα έχουν ανοίξει ήδη, ενώ δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές. Η τιμή παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.