Η Xiaomi ανακοινώνει σήμερα στην Ελλάδα και τα Redmi Watch 3 και Redmi Buds 4 Lite. Με μια εκπληκτική οθόνη AMOLED στις 1.75’’, το Redmi Watch 3 σχεδιάστηκε για να είναι ευδιάκριτο ακόμα και σε συνθήκες ηλιοφάνειας. Το bezel της συσκευής είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με τεχνολογία NCVM για premium look και εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και διατίθεται σε δύο χρώματα: Black και Ivory. Επιπλέον, συνοδεύεται με πάνω από 200 ενσωματωμένα watch faces.

redmi watch 3

Με ενσωματωμένο GPS και πιστοποίηση στεγανότητας η συσκευή υποστηρίζει 5 δορυφορικά συστήματα και 121 αθλητικές μετρήσεις. Επιπλέον, το Redmi Watch 3 διαθέτει σύστημα παρακολούθησης οξυγόνου, καρδιακού ρυθμού, ύπνου και άλλου δεικτών υγείας. Με μπαταρία διάρκειας έως και 12 ημερών σε τυπική χρήση, το νέο smartwatch της Xiaomi εγγυάται στον χρήστη υπέροχη εμπειρία. Τέλος, χάρη στο Bluetooth μικρόφωνο, το Redmi Watch 3 μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις.

Το Redmi Watch 3 είναι διαθέσιμο από τις 6 Απριλίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 129 ευρώ.

redmi buds 4 lite

Τέλος έχουμε και τα νέα Redmi Buds 4 Lite. Με 12 mm Dynamic Driver και μέχρι 20 ώρες λειτουργίας (με χρήση της θήκης), τα νέα Redmi Buds 4 Lite αποτελούν την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν κάτι απλό αλλά δυνατό και αποδοτικό. Φέρουν πιστοποίηση ΙΡ54 για αντοχή στο νερό και υποστήριξη Google για εύκολο pairing.

Τα Redmi Buds 4 Lite κυκλοφορούν με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 34,9 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.