Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το φθηνόπωρο, αλλά η Google αποφάσισε να δώσει στο κοινό αυτό που περιμένει εδώ και χρόνια. Στη Google I/O 2022, η εταιρεία παρουσίασε επιτέλους το Pixel Watch, μαζί με την πρώτη ματιά στο Wear OS 3.1.

Google Pixel Watch Launch

Το βιομηχανικό design που έχει το ρολόι ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, ενώ η κάσα του είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, το Pixel Watch έχει περιστρεφόμενη, απτική κορώνα και προσαρμόσιμα λουράκια, τα οποία φαίνονται να ενσωματόνονται στο κύριο σώμα.

Google Pixel Watch Launch

Το Google Pixel Watch υποστηρίζει LTE και NFT για ανέπαφες πληρωμές από το νέο Wallet app. Επιπλέον, προσφέρει συνεχή παρακολούθηση καρδιακών παλμών και ύπνου με δυνατότητα σύνδεσης λογαριασμού Fitbit. Οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από τα Health Connect API που θα επιτρέπουν την κοινή χρήση δεδομένων υγείας μεταξύ Fitbit, Google Fit, και Samsung Health.

Google Pixel Watch Launch

Η Google παρουσίασε την υλοποίηση της “νέας εμπειρίας Wear OS” της οποίας αποτελούν μέρος οι Χάρτες, ο Assistant, και εφαρμογές από το Google Play. Δυστυχώς, αυτά είναι όσα μας ανέφερε η εταιρεία για το smartwatch, χωρίς να αποκαλύψει αυτονομία ή άλλες τεχνικές και μη λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.