Ο Prosser, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφοριών, αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες επίσημο υλικό marketing που θα χρησιμοποιήσει η Google, για το επερχόμενο Pixel Watch. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εικόνες προέρχονται απευθείας από πηγές εντός της Google.  Θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε πάντως ότι έχει θάρρος, πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι αντιμετωπίζει νομικές ενέργειες από τη Samsung για τη δημοσίευση εικόνων του Galaxy S22 Ultra πριν από ένα μήνα.

Pixel Watch

 

Το phonearena.com υποστηρίζει ότι δεν θα αποτελεί μια ακόμη απογοήτευση για τους οπαδούς του Pixel που περιμένουν εδώ και πολύ καιρό αυτό το ρολόι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης της Google στο Wear OS θεωρείται ότι ήταν ο λόγος που την εμπόδισε να κυκλοφορήσει ένα ρολόι το 2019. Η απόφαση της Samsung να αντικαταστήσει το Tizen με το Wear OS για τη σειρά Galaxy Watch 4 φαίνεται ότι έδωσε στη Google όλη την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν.

Η Google σχεδιάζει να συμπεριλάβει ορισμένες λειτουργίες που θα είναι αποκλειστικές στο Pixel Watch, όπως κάνει και με τα Pixel. Ο κύριος στόχος είναι να αναδείξει τι μπορεί να το Wear OS στο ρολόγια.

Pixel Watch

Η αλήθεια είναι πως το Pixel Watch θα ενίσχυε σημαντικά το οικοσύστημα της Google, το οποίο πήρε μια τεράστια ώθηση φέτος με την κυκλοφορία των Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Παρά τα τυπικά ζητήματα που φαίνεται να επηρεάζουν τα Pixel smartphones κάθε χρόνο, η Google φροντίζει για αυτά, με τη διάθεση ενημερώσεων λογισμικού προκειμένου να τα επιλύσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.