Το Viber είναι μια εφαρμογή η οποία συνδέει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο και μόλις διέθεσε την πρώτη σημαντική αναβάθμιση εδώ και τέσσερα χρόνια. Το Viber 10 δεν είναι απλά μια σημαντική αναβάθμιση, είναι μια εντελώς νέα εφαρμογή που διαθέτει ένα πιο απλό και αποτελεσματικό UI με πολλά νέα features και βελτιώσεις.

Όσον αφορά το design, υπάρχουν ορισμένα καίρια σημεία,  τα οποία θα καταστήσουν ευκολότερη την αλληλεπίδραση του χρήστη με την εφαρμογή. Πιο απλά sections, εύκολη πρόσβαση για να μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε, εκεί που περιμένετε να το βρείτε. Δυο νέα features είναι διαθέσιμα για τους χρήστες του Viber, τα hidden number chats και τα group calls. Με τα hidden number chats στo Viber Communities, οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους και να στείλουν μηνύματα ο ένας στον άλλον, χωρίς να χρειαστεί να ανταλλάξουν αριθμούς.

Το Viber group calls επιτρέπει ως και σε πέντε χρήστες να ξεκινήσουν μια ομαδική φωνητική κλήση. Τα video group calls αρχικά θα είναι διαθέσιμα για φωνητικές κλήσεις αλλά αργότερα θα προστεθούν και οι βιντεοκλήσεις.  Το Viber 10 κάνει το ντεμπούτο του παγκοσμίως σε Android και iOS αλλά μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο μέχρι να γίνει διαθέσιμο στη συσκευή σου.

Βγάλτην με 5-10 ευρώ στη καρτοκινητή με το Viber και με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.