Τους τελευταίους μήνες, υπήρξαν πολλές διαρροές σχετικά με τα Pixel 8, το Pixel Watch 2, και άλλα προϊόντα της Google. Ωστόσο, καμία πηγή δεν είχε αναφέρει το πότε η Google θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση ανακοίνωσής αυτών των συσκευών. Φαίνεται ότι η εταιρεία ανακοίνωσε επιτέλους το event.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις προσκλήσεις που αποστέλλει η Google. Όπως και πολλά άλλα launch event, θα πραγματοποιηθεί πρωί για τους Αμερικάνους, αλλά 5:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Google Pixel 8 Event

Όσο για το τι θα παρουσιάσει η Google κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναμένεται ότι θα δούμε τα Pixel 8, το Pixel Watch 2, και ίσως κάποιες άλλες συσκευές. Χάρη σε πολυάριθμες διαρροές και φήμες, έχουμε μια αρκετά καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε τόσο από τα smartphone, όσο και από το smartwatch.

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλά για τις υπόλοιπες συσκευές, περιμένουμε νέα προσθήκη στον κατάλογο των Pixel Buds A και νέα Pixel Buds Pro. Εκτός από αυτές τις συσκευές, είναι άγνωστο τι άλλο θα μπορούσε να παρουσιάσει η εταιρεία σε αυτό το event.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.