Νέα αναφορά σχετικά με τα Google Pixel 8 αποκαλύπτει τις εκδόσεις, τις τιμές τους, και τα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη. Φαίνεται ότι τα επόμενα smartphone του κολοσσού της αναζήτησης θα είναι ακριβότερα από τους προκατόχους τους.

Το Pixel 8 με 128GB αποθηκευτικού χώρου θα στοιχίζει 874€ με ΦΠΑ 23%, ενώ η έκδοση των 256GB ανεβάζει τον πήχη στα 949€. Το Pixel 7 κατά το λανσάρισμά του είχε τιμή εκκίνησης τα 650 ευρώ.

Το Google Pixel 8 Pro φημολογείται ότι θα ξεκινάει από τα 1.235€ για τα 128GB αποθηκευτικού χώρου και θα κοστίζει 1.309€ με τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, 256GB. Το μοντέλο των 512GB εκτοξεύει την τιμή στα 1.461€. Για λόγους αναφοράς, το Pixel 7 Pro είχε τιμή εκκίνησης τα 900 ευρώ.

Αυτές οι αυξήσεις τιμών ακούγονται λίγο παράλογες, καλό θα ήταν αν μην λάβουμε τα στοιχεία της αναφοράς ως δεδομένα. Όσον αφορά τα χρώματα, το απλό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε Hazel, Obsidian, Rose και Mint, ενώ το Pro σε Bay, Obsidian, Porcelain και Mint.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.