Η Honor λάνσαρε τα 90 series και μαζί τους έκαναν ντεμπούτο τα Earbuds X5. Τα νέα TWS της εταιρείας έχουν half-in-ear σχεδιασμό, βασικά χαρακτηριστικά, και δεν είναι κατάλληλα για όσους θα ήθελαν ακουστικά με ANC (Active Noise Cancellation).

Από εκεί και πέρα, τα Earbuds X5 έχουν 13.4mm drivers, υποστηρίζουν σύνδεση μέσω Bluetooth, multipoint connection, μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένα σε δύο συσκευές ταυτόχρονα με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ τους, και υποστηρίζουν ψηφιακούς βοηθούς.

Honor Earbuds X5 Launch

Τα Honor Earbuds X5 είναι συμβατά με το AI Space app που επιτρέπει την αναπαραγωγή με equalizer, τον εντοπισμό των TWS ακουστικών, και άλλα. Επίσης, έχουν touch controls, και υποστηρίζουν ENC (Environmental Noise Cancellation) για τις κλήσεις.

Τέλος, τα Earbuds X5 έχουν αυτονομία 27 ώρες. Αρχικά θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα και έπειτα περιμένουμε να τα δούμε σε περισσότερες αγορές. Η τιμή τους είναι στα CNY 299 ή κάπου στα 39 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.