Το Twitter φαίνεται να ασχολείται σοβαρά πλέον με το edit button και κάθε τόσο μαθαίνουμε περισσότερα για την υλοποίηση του. Για να δούμε τι παίζει πλέον με αυτό το κουμπί επεξεργασίας.

Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, δεν θα μπορείς να επεξεργάζεσαι τα tweet όποια στιγμή θες, αλλά θα έχεις περιορισμένο χρόνο στη διάθεση σου. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ίσως οι χρήστες έχουν περιθώριο 30 λεπτά για να κάνουν edit.

Επιπλέον, δεν θα μπορείς να κάνεις like ή retweet, ή να απαντήσεις στην παλιά έκδοση του tweet – αν και δεν ξέρουμε γιατί κάποιος να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά τέλος πάντων.

Βέβαια, το παραπάνω είναι αντίθετο με παλιότερα ευρήματα, γιατί σύμφωνα με άλλη πηγή, το Twitter δημιουργεί διαφορετικό ID για το tweet που προκύπτει μετά το edit – για λόγους αρχειοθέτησης, διαχείρισης, αναφοράς, και άλλα.

Προς το παρόν, η δυνατότητα επεξεργασίας των tweet φαίνεται να είναι κλειδωμένη και αποκλειστικά για όσους πληρώνουν συνδρομή για το Twitter Blue. Στο μέλλον δεν γνωρίζουμε αν θα είναι δωρεάν, για όλους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.