Οι μέρες του δωρεάν Twitter για όλους τους χρήστες φαίνεται να τελειώνουν. Η εταιρεία ενδέχεται να εισαγάγει μια μικρή χρέωση για εμπορικούς και κρατικούς χρήστες, δήλωσε ο προσεχώς νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Ίλον Μασκ.

Ο Μασκ το έγραψε στο Twitter στο πλαίσιο ενός κρυπτικού tweet για τους Ελευθεροτέκτονες. “Τελικά, η πτώση των Ελευθεροτέκτονων ήταν η δωρεά των υπηρεσιών τους, για το τίποτα.”, είπε στο πρώτο tweet, και πρόσθεσε λίγο πιο κάτω ότι “Τα ελάχιστα έσοδα είναι καλύτερα από το τίποτα.”

Τον Απρίλιο, ο Μασκ πρότεινε να γίνουν κάποιες αλλαγές στην πειραματική συνδρομητική υπηρεσία του Twitter, το Blue. Είχε πει ότι όλοι όσοι εγγράφονται στην υπηρεσία – που στις ΗΠΑ κοστίζει 3 δολάρια το μήνα, θα πρέπει να έχουν το σήμα των πιστοποιημένων λογαριασμών.

Το συγκεκριμένο tweet το διέγραψε, αλλά τώρα επανέρχεται με μία πρόταση που στοχεύει σε μία άλλη μερίδα χρηστών. Συγκεκριμένα, ο Ίλον Μασκ δεν ενδιαφέρεται για το ποιος πληρώνει το Twitter Blue ή όχι, αλλά θέλει να βάλουν το χέρι στην τσέπη εμπορικοί και κρατικοί χρήστες.

Πολύ απλά, σύμφωνα με τη δήλωση του, οι απλοί χρήστες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, αλλά εταιρείες, κρατικές υπηρεσίες, και τα λοιπά, θα πληρώνουν για να έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Σκέψου το σαν να πρέπει η Google, η Vodafone, η Ελληνική Αστυνομία, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, και τα λοιπά, να πρέπει να πληρώνουν τον Μασκ για να χρησιμοποιούν το Twitter.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.