Η Huawei συνεχίζει να καινοτομεί σε πολλούς τομείς. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στις τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης και μόλις λάνσαρε έναν φορτιστή αυτοκινήτου που υποστηρίζει 88W ταχύτητες φόρτισης.

Ο 88W φορτιστής της Huawei έχει σχεδιασμό που επιτρέπει το άνετο κράτημα και την εύκολη χρήση και η εταιρεία τον διαθέτει σε μαύρο χρώμα. Στην κορυφή του φορτιστή υπάρχουν δύο θύρες, μία USB-A και μία USB-C.

Huawei 88W

Όταν ο φορτιστής χρησιμοποιείται για τη φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα προσφέρει ταχύτητες 88W + 18W ή 66W + 30W, ανάλογα με τις συσκευές που έχουν συνδεθεί σε αυτόν.

Τέλος, ο 88W φορτιστής της Huawei υποστηρίζει πολλά πρωτόκολλα φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων των 65W PD, PPS, QC, SCP, και το επαναστατικό UFCS. Η τιμή του είναι στα CNY 219 (~29€). Δεν ξέρουν αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.