Η Huawei, βασικός παίκτης στην αγορά των smartphones, πρόκειται να παρουσιάσει ένα foldable που θα διπλώνει σε δύο σημεία, triple-fold, και θα κυκλοφορήσει ενδεχομένως το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Οι αναφορές δείχνουν ότι η κινέζικη εταιρεία έχει ξεκινήσει να προμηθεύεται σημαντικές ποσότητες υλικών για αυτό το καινοτόμο προϊόν.

Το triple-fold της Huawei αναμένεται να διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα Z ή S και οθόνη με μέγεθος περίπου 6.4 ιντσών, παρόμοιο με άλλες αναδιπλούμενες συσκευές. Η BOE φέρεται να προμηθεύει τα πάνελ, ενώ οι Zhaoli και Fusda συμμετέχουν στην παραγωγή μεντεσέδων.

Το εγχείρημα της Huawei στην τεχνολογία τριπλής αναδίπλωσης ακολουθεί χρόνια έρευνας, με την κατάθεση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ήδη από το 2021. Αν και οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για πιθανή κυκλοφορία το 2023, πρόσφατες αναφορές έδειχναν πιθανές καθυστερήσεις. Ωστόσο, η πρόοδος στην προμήθεια υλικών και στη συνεργασία με προμηθευτές υποδηλώνει ότι το προϊόν πλησιάζει στη μαζική παραγωγή.

Huawei Triple-Fold

Η χρονική στιγμή συμπίπτει με την αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης αναδιπλούμενων τηλεφώνων, με τις αποστολές να προβλέπεται να αυξηθούν κατά 12,3% το 2024. Η επιβεβαίωση της συνεργασίας της Huawei με τους προμηθευτές για το triple-fold υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία.

Αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν αδιευκρίνιστες, η προσδοκία για το foldable της Huawei που θα διπλώνει σε δύο σημεία είναι μεγάλη, υποσχόμενη να επαναπροσδιορίσει την τεχνολογία αυτών των συσκευών και να αναδιαμορφώσει το τοπίο των smartphones. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα σας μεταφέρουμε άμεσα κάθε νεότερο για αυτό το τεχνολογικό θαύμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.