Σχεδόν όλες οι κορυφαίες μάρκες smartphones από την Κίνα έχουν λανσάρει αναδιπλούμενα smartphones. Φαίνεται ότι πλέον αρκετές εταιρείες ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα που είναι η δημιουργία οικονομικών αναδιπλούμενων έξυπνων τηλεφώνων. Το foldable smartphone Huawei Pocket S, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 2022, ήταν ένα από τα πιο προσιτά της κατηγορίας, αλλά σίγουρα υπάρχει και πιο κάτω στην τιμολόγηση.

Νέα διαρροή, με την ευγενική χορηγία του έγκυρου leaker / tipster Revegnus, αποκαλύπτει ότι η κινεζική κατασκευάστρια εργάζεται σε ένα entry-level αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Η πηγή μοιράστηκε πληροφορίες για την αναμενόμενη τιμή και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της εν λόγω συσκευής.

Σύμφωνα με τον tipster, η Huawei εργάζεται πάνω σε ένα flip phone με προδιαγραφές entry-level. Η συσκευή είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στην αγορά ως τηλέφωνο με την επωνυμία P Pocket. Επιπλέον, ανέφερε ότι το φθηνό foldable smartphone της Huawei αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, η τιμή του επερχόμενου αναδιπλούμενου έξυπνου τηλεφώνου είναι πιθανό να κυμαίνεται στα 735 δολάρια ή χαμηλότερα, σύμφωνα με τον leaker. Δεν είναι σαφές αν η πηγή αναφέρεται σε συσκευή που απευθύνεται στην κινεζική αγορά, ή σε κάποιο global προϊόν. Η συσκευή μπορεί να κυκλοφορήσει σε πολλές αποχρώσεις, όπως και το Huawei Pocket S, ενώ αν διατεθεί σε πολλές αγορές μπορεί να δούμε αποκλειστικά χρώματα.

Ο πληροφοριοδότης ανέφερε επίσης ότι η Samsung φαίνεται να αναπτύσσει μια παρόμοια συσκευή, αν και δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες. Η ίδια πηγή είχε δηλώσει προηγουμένως τον Αύγουστο ότι η νοτιοκορεατική εταιρεία τεχνολογίας διεξάγει δοκιμές σε μια νέα συσκευή με την ονομασία “Galaxy Z FE”.

Η συσκευή αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο του 2024. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Galaxy Z FE αναμένεται να είναι μια πιο προσιτή πρόταση foldable smartphone από τη Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.