Η Samsung πιστεύεται ότι με επερχόμενο update θα επαναφέρει στα Galaxy S23 series το 2x portrait mode. Η εταιρεία είχε αφαιρέσει αυτό το χαρακτηριστικό λίγους μήνες πριν, αλλά φαίνεται ότι ανταποκρινόμενη στα σχόλια των χρηστών θα το επαναφέρει.

Εκτός από το 2x portrait mode, το ίδιο update θα διορθώσει τα προβλήματα επιδόσεων σε επίπεδο HDR. Αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι η κάμερα αντιμετωπίζει προβλήματα σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού. Εμφανίζεται ένα φωτεινό περίγραμμα γύρω από τα αντικείμενα σε χαμηλό φωτισμό ή σε κλειστούς χώρους, συνήθως όταν η πηγή του φωτός συμπεριλαμβάνεται στο κάδρο.

Το πρόβλημα προκύπτει από τον συνδυασμό καρέ με αρνητική EV (exposure value) που περιέχουν πανομοιότυπα μοτίβα περιγράμματος και την εφαρμογή LTM (local tone-mapping) μετά το HDR. Η Samsung έχει ανακοινώσει ότι γνωρίζει για το θέμα αυτό και υποσχέθηκε ότι θα το λύσει με το επόμενο update των Galaxy S23.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.