Η Samsung συνεχίζει δυναμικά τους χρόνους ρεκόρ στη διάθεση ενημερώσεων για τα τηλέφωνα της. Όπως ήταν αναμενόμενο, βάσει της προϊστορίας, η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη τη διάθεση της ενημέρωσης του Μαΐου στα Samsung Galaxy S23 series στην Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό update με firmware version S91xBXXS1AWD1 και μέγεθος περίπου 350MB. Προφανώς, το update περιλαμβάνει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Android για τον μήνα Μάιο. Από εκεί και πέρα, λύνει πάνω από 70 προβλήματα ασφαλείας, τα οποία δεν αφορούν αποκλειστικά τα Samsung Galaxy S23 series, αλλά όλα τα μοντέλα που θα πάρουν το update. Αναμένεται η ενημέρωση να περιέχει βελτιώσεις για τις φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό, αλλά δεν έχουμε ακόμα το πλήρες changelog.

Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες η Samsung να διαθέσει την ενημέρωση σε πιο πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων αρκετών μοντέλων της σειράς Galaxy A, καθώς πλέον παρέχει υποστήριξη για 5 χρόνια ακόμα και σε κάποια Galaxy A2x μοντέλα. Θα σας κρατάμε ενήμερους με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση αυτής της ενημέρωσης και όλων των μελλοντικών update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.