Ο εντοπισμός ενός iPhone από ένα Apple Watch είναι δυνατός εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα, η Apple ήταν τόσο περήφανη που προσέφερε τέτοια δυνατότητα ώστε να κάνει δημιουργήσει ολόκληρη διαφήμιση.

Τώρα, χάρη στο Ping My Watch του iOS 17, μπορείς να εντοπίζει το Apple Watch μέσω του Control Center στο iPhone. Για να λειτουργήσει ο εντοπισμό πρέπει οι δύο συσκευές να έχουν ενεργό Bluetooth και να είναι συζευγμένες.

Για μεγαλύτερες αποστάσεις από αυτές που υποστηρίζει η Bluetooth επικοινωνία, μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει το Fing My app, να βρει την τοποθεσία και όταν πλησιάσει να κάνει χρήση του Ping My Watch.

To Ping My Watch του iOS 17 το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις του Control Center, πατώντας το “+” δίπλα στη λειτουργία. Για να το χρησιμοποιήσει, κάνεις swipe down από την πάνω δεξιά γωνία, ή από το κάτω μέρος σε όσα μοντέλα έχουν Home button, για να ανοίξεις το Control Center και πατάς το ανάλογο κουμπί.

Αν και το χαρακτηριστικό λειτουργεί είτε έχεις κλειδωμένο, είτε όχι το Apple Watch, ή το φορτίζεις, το ενδιαφέρον είναι πως μπορεί να εντοπίσει το ρολόι ακόμη και όταν το φοράς στο χέρι σου. Για όσους έχει τύχει να το ψάχνουν, όπως τα γυαλιά τους οι μύωπες, και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.