Για σύντομο χρονικό διάστημα μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το 3D Earth Pro, τη γνωστή εφαρμογή καιρού από 9.49 ευρώ που ζητά. Πρόκειται για μια εφαρμογή καιρού με αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά, χάρτες καιρού, βροχής και υποστήριξη widgets. Να σημειωθεί ότι δεν φέρει διαφημίσεις.

Εντοπισμός fake προϊόντων με λήψη μιας φωτογραφίας από smartphone (video)

Μόλις την εγκαταστήσεις θα σου ζητήσει πρόσβαση στην τοποθεσία την οποία θα πρέπει να δώσεις. Σου παρέχει μια όμορφη οπτική του πλανήτη σε 3D και παρουσιάζει όλες τις σημαντικές τιμές, όπως θερμοκρασία, κατεύθυνση του ανέμου, υγρασία, πίεση του αέρα, ενώ φυσικά παρέχονται και προβλέψεις. Στην ενότητα Cities μπορείς να προσθέσεις όσα μέρη θέλεις, ενώ έχει και πλήθος widgets για την home screen.

Τη στιγμή που γράφεται το άρθρο είναι δωρεάν, υπάρχει περίπτωση να λήξει μέχρι να ανοίξεις το άρθρο μας.

Όσοι μιλάτε για clickbait άρθρο, να σημειωθεί ότι αν σας βγάζει για 3 ημέρες trial πατήστε το X και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά την εφαρμογή. Απλά ζητάει αν θες αλλον provider. Αν το έχετε κατεβάσει και το απεγκαταστήσατε κατεβάστε το ξανά και θα το έχετε δωρεάν απλά κλείνοντας την ειδοποίηση περί 3 ημερών trial που εμφανίζει. Tέλος όσοι εγγραφήκατε στο trial ακυρώστε τη συνδρομή και θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε κανονικά την εφαρμογή.

Μπορείς να βρεις το app εδώ στο Google Play Store

3d earth pro

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εντάξει, είναι μια αξιόλογη εφαρμογή, αξίζει όποιος προλάβει να την κατεβάσει τώρα που είναι δωρεάν. Δεν είναι όμως & τίποτα φοβερό για να ζητούσε κιόλας σχεδόν…10 ευρώ!!
  Χρησιμοποιεί τον πάροχο καιρού weatherbit που είναι ένας αρκετά αξιόπιστος πάροχος, ωστόσο, για παράδειγμα, εντελώς δωρεάν είναι & η εφαρμογή “weawow” που έχει πολλαπλούς παρόχους για να επιλέξεις, ανάμεσά τους & τον weatherbit.
  Άλλες αξιόπιστες εφαρμογές που έχω δοκιμάσει είναι: “Windy, Foreca, Καιρός & ραντάρ, Wunderground, Meteoblue, Morecast.
  Όλες είναι δωρεάν, & ο καθένας μπορεί να βρει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τα γραφικά στοιχεία που έχουν, & τις ανάγκες του.
  Γενικά πάντως ως πιο αξιόπιστες στην πρόβλεψη θεωρώ αυτές που έχουν ως πάροχο τον ECMWF, δηλαδή European Center for Medium-range Weather Forecasts. Tο δικό μας meteo θεωρώ ότι είναι εκπληκτικό στην πρόβλεψη του αέρα & της θερμοκρασίας σε μία περιοχή, όχι όμως στην βροχόπτωση.

  • Η συνδρομή που ζητάει είναι για έξτρα υπηρεσία καιρού. Πατάς το Χ πάνω δεξιά και δεν σε ρωτάει ξανά. Το ίδιο θα έκανε αν πλήρωνες 10 ευρώ που ζητούσε για να την κατεβάσεις

 2. Όχι, δεν υπάρχει λάθος. Η εφαρμογή, αυτή την στιγμή, την κατεβάζεις δωρεάν, αντί για σχεδόν 10 ευρώ που ζητούσε πριν, και την έχεις κατεβασμένη στο κινητό σου για ΠΑΝΤΑ δωρεάν!! Και χωρίς διαφημίσεις.
  Εάν θέλεις, μετά που κατεβάσεις την εφαρμογή, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, μπορείς να πληρώσεις για να αλλάξεις πάροχο καιρού, σε συνδιασμό με κάποια άλλα προνόμια. Μπορείς όμως, πρωτού πληρωσεις, να δοκιμάσεις ΔΩΡΕΑΝ για τρεις μέρες τις συγκεκριμένες υοηρεσίες, για να δεις αν θες να συνεχίσεις στην πληρωμή. Εκεί λοιπόν, προφανώς, δηλαδή στις αγορές ΕΝΤΟΣ εφαρμογής είναι που μπερδεύτηκες. Άλλο το κατέβασμα της εφαρμογής, που είναι πλέον δωρεάν και ισχύει για πάντα, άλλο οι προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής, που εξακολουθούν να έχουν την ίδια χρέωση με πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.