Ο Raj Bhagat, ένας πολιτικός μηχανικός από την Tamil Nadu (Ινδία) μπόρεσε επιτυχώς να ανακτήση την κλεμμένη τσάντα του πατέρα του και το κινητό του, με τη χρήση του Google Maps για την παρακολούθηση του κλέφτη. Το περιστατικό σημειώθηκε σε σηδηροδρομικό σταθμό όταν ένας επιβάτης του έκλεψε την τσάντα.

Χάρη στο χαρακτηριστικό του διαμοιρασμού της τοποθεσίας που ήταν εγκατεστημένο και ρυθμισμένο στο τηλέφωνο του πατέρα του, ο Bhagat μπόρεσε να παρακολουθήσει την διαδρομή που ακολούθησε και τελικά να τον εντοπίσει σε συνεργασία με τις αρχές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το χαρακτηριστικό του διαμοιρασμού της τοποθεσίας είναι ένα από τα πιο χρήσιμα που υπάρχουν στην εφαρμογή Χαρτών Google και η περίπτωση αυτή μας υπενθυμίζει γιατί θα πρέπει να το ενεργοποίησουμε άμεσα.

Απίστευτο: Το iPhone 16 έχει design του iPhone X – Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.