Τα απλά μοντέλα του iPhone 16 αναμένονταν με νέο design στις πίσω κάμερες που θα αντικαθιστούσε τις δυο διαγώνιες κάμερες με δυο κάθετες. Όταν είχε κυκλοφορήσει η εν λόγω φήμη, πιστευόταν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει προκειμένου τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus να μπορούν να προβούν στην εγγραφή spatial video που θα μπορούσε να αναπαραχθεί σε 3D στο Vision Pro. Αυτή τη στιγμή μόνο τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max μπορούν να το κάνουν.

Σύμφωνα με το Macrumors, τα prototypes που δοκιμάζονται από την Apple φέρουν δυο φακούς στο πίσω μέρος, ένας πάνω από τον άλλον εντός ενός pill shaped camera bump. Τα τελευταία μοντέλα του iPhone που περιελάμβαναν δυο κάθετες κάμερες στο πίσω μέρος ήταν τα iPhone 12 και iPhone 12 mini.

Ο Majin Bu δημοσίευσε πρόσφατα στο X ορισμένα σχέδια από τα μοντέλα του iPhone του 2024 παρουσιάζοντας το design των iPhone 16 και iPhone 16 Plus. Παράλληλα, θα εξοπλιστούν με μηχανικό Action Button παρόμοιο με εκείνο στα iPhone 15 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.