Η Energizer είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μπαταριών στον κόσμο και κατά καιρούς μας δίνει συσκευές με τεράστιες μπαταρίες, που όμως έχουν τρομερά μεγάλο πάχος. Τώρα, σε συνεργασία με την Avenir Telecom, ετοιμάζει το νέο της smartphone της με την ονομασία Energizer P28K. Το 28 στην ονομασία δείχνει προς τις 28.000mAh της μπαταρίας του, που είναι και η μεγαλύτερη που έχουμε δει σε smartphone.

To Energizer P28K θα ανακοινωθεί στην MWC 2024 της Βαρκελώνης, που το Techmaniacs.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει όλα τα νέα από την μεγαλύτερη έκθεση smartphones και τηλεπικοινωνιών.

Energizer P28K

Το Energizer P28K αναμένεται με ανθεκτικό σχεδιασμό, ενώ η οθόνη του θα είναι στις 6.78 ίντσες, με ανάλυση FHD. Στην πλάτη του θα έχει κάμερα 60MP, ενώ δίπλα της θα έχει άλλες δύο κάμερες με αισητήρες στα 20MP, που μέχρι στιγμή δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα είναι. Φανταζόμαστε μία υπερευρυγώνια και μία με οπτικό ζουμ. Στην πρόσοψη θα έχει μια κάμερα 16MP για τις selfies μας. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλες πλρηοφορίες μέχρι στιγμής. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει πολλές ημέρες αυτονομία, με μια μπαταρία πάνω από 5 φορές μεγαλύτερες από όλες τις συσκευές της αγοράς. Μένει να δούμε όμως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, όμως φαίνεται πως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Samsung θα φτιάξει τελικά τα χρώματα της οθόνης στο επόμενο update

Η MWC 2024 ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου και όπως πάντα θα είμαστε εκεί για άλλη μια χρονιά. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.