Πολλοί χρήστες του Google Earth έμειναν έκπληκτοι όταν εντόπισαν ένα γιγάνιο παγωμένο πλοίο στην Ανταρκτική. Το Google Earth είναι υπηρεσία της Google που πραγματικά σου επιτρέπει να γνωρίσεις πλήθος μερών που μπορεί και να μην πήγαινες ποτέ. Ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει ιστορίες ανθρώπων να εντοπίζουν άκρως παράξενα πράγματα.

google earth

Δεδομένου, ότι η Ανταρκτική είναι μια περιοχή καλυμμένη με πάγο, δεν θα περίμενες να μπορείς να δεις κάτι. Και όμως αποκαλύπτεται στη περιοχή αυτή κάτι που μοιάζει με πλοίο μήκους 400 ποδιών και έχει προκαλέσει την περιέργεια όλου του internet. Το σχήμα του είναι τέτοιο που δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από πλοίο. Οι ακριβείς συντεταγμένες του σημείου είναι: 66°54’18.0″S 163°13’37.0″E.

Ή μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις τον εν λόγω σύνδεσμο και να συνδεθείς εσύ ο ίδιος απευθείας στο Google Maps. Ο σύνδεσμος είναι διαθέσιμος εδώ

Ενεργοποίησε άμεσα τo διαμοιρασμό τοποθεσίας στο Google Maps: Ο λόγος (φωτογραφία)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.