Να κάποιος ο οποίος δεν θα τολμήσει να αγγίξει iPhone ή iOS όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα phonearena. Ο Chris Pyatt ένας κάτοχος εστιατορίου στο Queensland της Αυστραλίας, έχασε μεγάλος μέρος της πελατείας του, για τον απλό λόγο ότι αυτό είχε σημειωθεί στο Apple Maps ότι είχε κλείσει οριστικά.

Κάτι περίεργο κρύβει η ΑΟΡΑΤΗ πλευρά του Φεγγαριού!

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από έναν τακτικό πελάτη γιατί το εστιατόριο εμφανιζόταν ως κλειστό στα Apple Maps, ενώ και η τοποθεσία δεν ήταν η σωστή. Φανταστείτε μόνο το πρόσωπό του στο άκουσμα του πελάτη.

Ήταν ακριβώς αυτή η στιγμή που ο ίδιος κατάλαβε γιατί το εστιατόριό του είδε τόσο σημαντική μείωση του τζίρου, περίπου 7.877 δολάρια τους τελευταίους μήνες. Δεν έχουμε ιδέα πότε έγινε η αλλαγή, τόνισε ο Pyatt, ο οποίος ωστόσο εντόπισε ραγδαία μεταβολή της συμπεριφοράς του κόσμου από τα τέλη Νοεμβρίου.

Πώς λειτουργεί η προστασία κλεμμένης συσκευής στο iOS 17.3 στα iPhone; (Βίντεο)

Οι ίδιος και η γυναίκα του χρησιμοποιούν Android smartphones και Windows PCs, επομένως δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν το πρόβλημα. Καλό είναι αν διατηρείς κάποια επιχείρηση να ελέγχεις τακτικά τα listings της επιχείρησής σου στο Apple Maps και Google Maps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.