Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple για iPhone, το iOS 17.3, φέρνει ένα βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, την προστασία κλεμμένης συσκευής, καθιστώντας το update μια απαραίτητη ενημέρωση. Το χαρακτηριστικό αυτό επιβάλλει βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας για κρίσιμες ρυθμίσεις, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ακόμη και με έγκυρο κωδικό πρόσβασης.

Μια καθυστέρηση ασφαλείας διάρκειας μίας ώρας θωρακίζει περαιτέρω τη συσκευή όταν βρίσκεται σε μη αναγνωρισμένες τοποθεσίες, προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από κλοπή. Οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες τοποθεσίας για βέλτιστη λειτουργικότητα, χρησιμοποιώντας τις σημαντικές τοποθεσίες για αναγνωρισμένες περιοχές. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις αναλυτικά πώς ακριβώς λειτουργεί η προστασία κλεμμένης συσκευής.

Πέρα από τις βελτιώσεις ασφαλείας, το iOS 17.3 περιλαμβάνει πάνω από δώδεκα τεκμηριωμένες διορθώσεις ασφαλείας, αντιμετωπίζοντας ευπάθειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυθαίρετη εκτέλεση κώδικα. Οι έγκαιρες ενημερώσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας της συσκευής.

Για τους ταξιδιώτες, το Hotel AirPlay εξαλείφει την ανάγκη για Apple TV σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, παρέχοντας εγγενή υποστήριξη AirPlay σε τηλεοράσεις LG μέσω ενός απλού κωδικού QR.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, οι Collaborative Playlists επιστρέφουν, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής με άλλους, ενώ οι Emoji Reactions στο Apple Music προσθέτουν ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό στοιχείο στην κοινή χρήση κομματιών.

Η ενημέρωση εισάγει επίσης ένα δυναμικό πακέτο ταπετσαριών Unity Bloom και βελτιώνει την ενότητα AppleCare & Warranty στις ρυθμίσεις, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των συσκευών που συνδέονται με το Apple ID σας. Το iOS 17.3 είναι μια πολύπλευρη ενημέρωση, δίνοντας προτεραιότητα τόσο στην ασφάλεια όσο και στην εμπειρία του χρήστη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.