Τα smart bands της Xiaomi έχουν γίνει συνώνυμα του fitness tracking σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εταιρεία συνεχίζει σήμερα και ανακοινώνει επίσημα το Xiaomi Smart Band 8, με το οποίο η Xiaomi για πρώτη φορά σκέφτεται λίγο διαφορετικά.

smart band 8

Το Xiaomi Mi Band 8 ακολουθεί με ένα design παρόμοιο με τον προκάτοχο αλλά με μια βασική διαφορά. Διαθέτει μια 1.62 ιντσών AMOLED οθόνη με always on display, τους αισθητήρες και τη μπαταρία, ωστόσο αυτό που έχει αλλάξει πλέον είναι ο τρόπος σύνδεσης λουριών ο οποίος μοιάζει περισσότερο με εκείνον του Apple Watch.

H Xiaomi έδειξε επίσης ορισμένες πολύ σημαντικές πρακτικές χρήσεις, όπως να φοριέται στο λαιμό, ακόμη και στο παπούτσι με ειδικό κλιπάκι.

Ο χρήστης θα συναντήσει περισσότερα από 150 sports modes, ενώ εξοπλίζεται με λειτουργίες συνεχούς παρακολούθησης του καρδιακού παλμού, των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, όπως και παρακολούθηση των βημάτων, του ύπνου και των θερμίδων.

Στη Κίνα μάλιστα κυκλοφορεί και έκδοση με NFC όπως και φωνητική βοηθό. Η τιμή αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 34 δολάρια για την απλή έκδοση ενώ εκείνη με NFC φθάνει τα 40 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.