Η Google ανακοίνωσε ήδη ότι τα Pixel 7 είναι υπαρκτά, αποκάλυψε αρκετά για τα τηλέφωνα, και ότι απλά θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία τους. Ξεκάθαρα, η κίνηση αυτή ήταν για να αποτρέψει τις περαιτέρω διαρροές, αλλά τίποτα δεν είναι αρκετό για να φρενάρει τους leakers και όχι μόνο.

Το βασικό μοντέλο της σειράς κάνει τον γύρω του διαδικτύου τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα με πρωτότυπα να εμφανίζονται στο eBay προς πώληση, σε νήματα στο reddit, σε δημοσιεύσεις στα social media, και ένα σωρό άλλες τοποθεσίες. Συγκεντρώσαμε μερικές πηγές και ορισμένες φωτογραφίες.

Όλες οι εικόνες επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά όσα ξέρουμε για το Google Pixel 7 και δείχνουν πρωτότυπα από διάφορα στάδια ανάπτυξης του συγκεκριμένου smartphone. Μία καταχώρηση στο eBay αφορούσε μία 128GB έκδοση σε Stormy Black και αφαιρέθηκε λόγω λάθους.

Ανάμεσα στις εικόνες, ορισμένοι παρατηρητικοί, όπως ο Mishaal Rahman παρατήρησαν ότι υπάρχει μία που αποκαλύπτει το Pro μοντέλο. Συγκεκριμένα, ο κάτοχος αυτού του πρωτότυπου έχει στην κατοχή του και τα δύο μοντέλα, για να βγάλει φωτογραφία το απλό χρησιμοποίησε το Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.