Η Google παρουσίασε τα νέα Pixel 7 και Pixel 7 Pro μαζί με τα επερχόμενα Pixel 6a, Pixel Watch, και Pixel Buds Pro. Αυτό ήταν απλώς ένα teaser για τα επερχόμενα τηλέφωνα της εταιρείας και απομένουμε ακόμη περίπου πέντε μήνες μέχρι την κυκλοφορία τους.

Ωστόσο, μια νέα αναφορά αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη και άλλες σημαντικές προδιαγραφές των smartphones. Σύμφωνα με το 9to5Google, τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα έχουν την ίδια ακριβώς οθόνη με τους προκατόχους τους, τα Pixel 6 και 6 Pro.

Η ιστοσελίδα το αποκάλυψε αυτό από το Android Open-Source Project, όπου η Google δημιούργησε δύο νέους drivers οθόνης, ο ένας με ετικέτα C10 και ο άλλος με P10. Οι ετικέτες φαίνεται να είναι η συντομευμένη έκδοση των “Cheetah” και “Panther”, τα κωδικά ονόματα των Google Pixel 7 και 7 Pro.

Περαιτέρω ψάξιμο στον κώδικα αποκάλυψε ότι και οι δύο συσκευές θα διαθέτουν τις ίδιες οθόνες, κατασκευασμένες από τη Samsung, με τα δύο προηγούμενα τηλέφωνα της Google, τα Pixel 6, με αριθμούς μοντέλου S6E3FC3 και S6E3HC3, αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι το Google Pixel 7 θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση 1080 x 2400 pixels και ρυθμό ανανέωσης έως και 90Hz, ενώ το Pixel 7 Pro θα έχει οθόνη με ανάλυση 1440 x 3120 pixels που μπορεί να υποστηρίξει ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz.

Ωστόσο, το Pixel 7 λέγεται ότι θα έχει 1 χιλιοστό στενότερη και 2 χιλιοστά μικρότερη οθόνη από το περσινό Pixel 6. Αντίθετα, η οθόνη του Pixel 7 Pro είναι ίδια με του 6 Pro, αλλά θα έχει εγγενή λειτουργία 1080p που ίσως βελτιώσει την εξοικονόμηση μπαταρίας στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.