Το Tesla Roadster ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που έφτιαξε η Tesla και την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ήταν βασισμένη στο σασί της Lotus Elise, πρόσφερε απίστευτες επιδόσεις και ήταν και το πρώτο EV με αυτονομία άνω των 320 χιλιομέτρων.

Τώρα το Tesla Roadster έχει σχεδόν ξεχαστεί και ας έστειλε ένα αυτοκίνητο ο Elon Musk στο διάστημα. Αυτή τη στιγμή τα Model 3, Model Y, Model S και Model X κυριαρχούν την αγορά και ήδη βλέπουμε πάρα πολλά να κυκλοφορούν και στην χώρα μας.

Ο Elon Musk όμως μας εξέπληξε με αναρτήσεις του, στις οποίες αναφέρει πως το νέο Tesla Roadster είναι πολύ κοντά, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Αναφέρει πως έχει άσσο στο μανίκι με το νέο αυτοκίνητο και όλα δείχνουν πως θα είναι τρομακτικά γρήγορο.

Όλα όσα λέει είναι πραγματικότητα ή προσπαθεί να χρίσει hype για την ανακοίνωση του νέου αυτοκινήτου; Το σίγουρο είναι πως έκανε κάποιες μεγάλες δηλώσεις για το επερχόμενο μοντέλο. Δήλωσε πως δεν θα υπάρξει ποτέ άλλο αυτοκίνητο σαν αυτό, αν μπορείτε να το αποκαλέσετε αυτοκίνητο.  Σε άλλο πόστ αναφέρει πως θα είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσίαση προϊόντος όλων των εποχών.

Η δήλωση όμως που ξεσήκωσε το κοινό ήταν πως το νέο Tesla Roadster θα έχει 0-100 σε κάτω από ένα δευτερόλεπτο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να κυκλοφορεί στους δρόμους με τόσο μεγάλη επιτάχυνση. Το μόνο αυτοκίνητο που πιάνει αυτούς τους χρόνους, είναι ένα μικρό μονοθέσιο, το McMurty Speirling, που δεν έχει άδεια κυκλοφορίας και το βάρος του είναι μόλις 997 κιλά.

Τύπος έφτιαξε lightsaber και κόβει τα πάντα! Το θέλουμε ΤΩΡΑ!

Η Tesla έχει ανακοινώσει πως η ημερομηνία παρουσίασης του νέου Tesla Roadster είναι προγραμματισμένη για το 2025, όμως η Tesla δεν φημίζεται για την αξιοπιστία της σε θέματα ημερομηνιών για ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.