Όλο και περισσότεροι Έλληνες χρήστες επιλέγουν τη δορυφορική υπηρεσία του Elon Musk στο σπίτι που προσφέρει απεριόριστα τυπικά δεδομένα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα. Αυτή την περίοδο τρέχει μια εξαιρετική προσφορά η οποία προσφέρει τον εξοπλισμό στην απίστευτα χαμηλή τιμή των 225 ευρώ μόνο και ξεμπερδεύεις οριστικά με το καρτέλ εδώ στην Ελλάδα.

Cosmote TV: Προσφορά με 2 μήνες εντελώς δωρεάν το Cinema Pack

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες τόσο η επίσημη ιστοσελίδα του Starlink όσο και Ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων έχουν μειώσει την τιμή στα 225 ευρώ μόνο, ενώ χαρακτηριστικό της μεγάλης ζήτησης στη χώρα μας είναι ότι στον Kotsovolo έχει εξαντληθεί και αναφέρει κατόπιν παραγγελίας.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα αγοράς του απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα στο https://www.starlink.com/gr/residential Αλλά και πάλι αν δεν έχεις χρήματα για να αγοράσεις τον εξοπλισμό μπορείς να τον νοικιάσεις με μόλις 15 ευρώ το μήνα και 40 το πάγιο της υπηρεσία. Δηλαδή με 55 ευρώ το μήνα έχεις το Starlink σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείς, εκτός από νησιά που είναι κοντά στην Τουρκία, επειδή δεν έχει άδεια για τη χώρα αυτή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περίεργο!!δηλαδη τα νησια που ειναι κοντα στην Τουρκία,δεν ανήκουν στην Ελληνικη επικράτεια;;

  2. Χμμμμ για δες εδώ και πες.Ανήκουν στην Ελλάδα?
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ
    Milliyet : Ο μυστικός «χάρτης της Τουρκίας» από τις ΗΠΑ προκάλεσε σεισμό στην Ελλάδα
    05/03/2024 | 12:

  3. Την πάτησε η cosmote. Παλιότερα στην επαρχία και γενικότερα ο πάροχος επιδοτούσε την επέκταση/κατασκευή δικτύου internet και τηλεφώνου και κέρδιζε αιώνιους πελάτες. Τώρα ζητάνε για 1 μέτρο σύνδεση 650€+ΦΠΑ και μετά τα 15 πρώτα μέτρα ζητάνε 26€/μ και φυσικά με χαμηλές ταχύτητες. Άντε γειά!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.