Η Cosmote συνεχίζει την καθιερωμένη προσφορά που δίνει 2 μήνες εντελώς δωρεάν με κάθε νέα σύνδεση Cinema Pack, ενώ η τιμή του εν λόγω πακέτου αγγίζει τα 12 ευρώ κάθε μήνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα έχει 12μηνη δέσμευση, ενώ αν θέλεις Cosmote TV χωρίς συμβόλαιο ο μόνος τρόπος είναι με τα μηναία πακέτα της Cosmote TV τα οποία κατά κανόνα είναι ακριβότερα σε σχέση με το συμβόλαιο.

Όποιος δεν επιθυμεί να δεσμευθεί με κάποιο συμβόλαιο για να δει το περιεχόμενο της Cosmote TV θα πρέπει να επιλέξει τα μηνιαία πακέτα της Cosmote τα οποία δεν έχουν καμιά απολύτως δέσμευση. Πιο συγκεκριμένα οι διαθέσιμες προσφορές έχουν ως εξής:

  • Cosmote TV Entertainment Pack Μηνιαίο Πακέτο με 17.90 ευρώ
  • Cosmote TV Sports Pack Μηνιαίο Πακέτο με 30.90 ευρώ
  • Cosmote TV Full Pack Μηνιαίο πακέτο με 33.90 ευρώ

Παραγγέλνοντας την COSMOTE TV Streaming έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις τρόπο χρέωσης:

  • Μέσω κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής). Κάθε μήνα θα ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή σου.
  • Μέσω λογαριασμού Σταθερής COSMOTE. Αν έχεις ήδη συνδέσει το COSMOTE id σου με κάποιον λογαριασμό Σταθερής, τότε μπορείς να επιλέξεις να χρεώνεται κάθε μήνα σε αυτόν

Όποιον τρόπο χρέωσης και να διαλέξεις, μπορείς να τερματίσεις την υπηρεσία όποτε θες ή να αλλάξεις στο πακέτο που θες! Απλά μπες στο My COSMOTE app ή στο web για να την διαχειριστείς.

Αφού ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μπορείς να την απολαύσεις μέσα από την Smart TV σου, το smartphone, Tablet, ή μέσω του PC/Laptop σου. Βρες πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες συσκευές εδώ.

Η σύνδεση στην COSMOTE TV Streaming γίνεται μέσω του COSMOTE id μέσω του οποίου θα παραγγείλεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.